Nieuwe single voor Julian Stuiver als eerbetoon aan zijn vader

In de nieuwe single ‘Hé Pap!’ van Julian Stuiver bezingt hij het verlies van zijn vader, die precies een jaar geleden overleden is. Op 24 maart is het precies een jaar geleden dat de vader van Julian Stuiver overleed. Daarom is deze datum als releasedatum gekozen voor zijn nieuwe single ‘Hé Pap!’. Al vanaf zijn achtste is Julian bezig met zijn zangcarrière.

 

Al die jaren heeft zijn vader hem gesteund door alles voor hem te regelen, hem naar optredens te brengen en overal te begeleiden. ‘Zonder mijn vader was ik nooit zover gekomen, ik heb alles aan hem te danken!’ vertelt Julian. ‘Ik mis hem enorm en het is af en toe wel even slikken om alles zelf te moeten regelen. Ik heb superlieve mensen om mij heen, maar mijn pap was toch echt mijn maatje.’
Bijna 20 jaar oud en evengoed al met een bak ervaring, want hij heeft verschillende singles uitgebracht. Hij werkt al jaren samen met producer Frank van Etten. Zo is de single ‘Als ik in je ogen kijk’ regelmatig op de radio te horen. Daarnaast was Julian als 12-jarig jongetje te zien en horen in Holland’s Got Talent waar hij de halve finale haalde. Ook daar werd hij geroemd vanwege het feit dat hij mensen kan raken met zijn stem.
Deze single is geschreven en geproduceerd door Frank van Etten.
‘Hé Pap!’ is beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende downloadplatforms. Ook is de single verkrijgbaar op Bol.com en andere cd-winkels.