Nieuwe single Henk Kamphuis.

Henk Kamphuis is geboren in Utrecht en tegenwoordig woonachtig in Maarssenbroek. Henk zit al heel wat jaren in het artiestenvak en heeft in de loop der jaren diverse eigen singles uitgebracht zoals; “Zonder jou”, De ideale vrouw” en “Wat kan mij het schelen schat” en een speciale mix van de Django Wagner hit “Kali”. Vrijdag 24 maart is in Utrecht zijn nieuwe single gepresenteerd in ‘Club Dito’ gelegen in het FC Utrecht stadion ‘De Galgenwaard’.

 

De single heeft als titel “Ga maar weg” en is geschreven door Olav Hesselmans die eerder al hits schreef voor Corry Konings, Dennie Christian, Harten 10 e.v.a. De muziek is geproduceerd door Bryan Stelten van Artists Choice en de single is opgenomen in zijn studio te Hoensbroek.
‘Ga maar weg’ begint rustig maar gaat na een halve minuut over in een gezellige feestplaat waarmee Henk menig kroeg direct op zijn kop zet. De single is uitgebracht als download single op het label van Heca Entertainment en is vanaf nu overal te downloaden. ( Zazell.nl, Itunes, downloadmusic.nl ) Ook is hij te vinden op Spotify, Deezers en HitsNL.