Nieuwe single Henk Dissel in aantocht.

Henk Dissel heeft afgelopen jaar een top jaar gehad. Zo heeft hij wederom meer dan 250 boekingen gedaan in zowel binnen als buitenland en heeft hij erg veel succes gehad met de single Bijna die tot vorige week nog in veel Airplay lijsten voorkwam. ‘Bij mij’ is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel, deze single is wederom geproduceerd en geschreven door Robert Dorn.
Na nummers als ‘Bijna’ en ‘Stap voor Stap’ komt hij wederom met een ouderwetse Henk Dissel single. “We verwachten met deze single weer erg veel succes te hebben in het land maar ook op de radio. De sound van het liedje is wederom weer afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse hoek.”

2017 staat voor Henk in het teken van zijn concert inde AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) Hij geeft dit concert ter ere van dat Henk Dissel al 10 jaar in het vak zit. Dit zal de kroon op al zijn werk zijn. De kaarten gaan als een speer er is al meer dan 80% uitverkocht!