Nieuwe single Frits heeft meer ballen

‘We draaien om de waarheid heen’ is volgens Frits Broer een single met meer ballen. De opvolger van ‘Nu of ooit’ is stoerder geworden, maar bevat wel een lieflijke tekst. De nieuwe single ‘We draaien om de waarheid heen’ heeft volgens Frits Broer, in vergelijking met de vorige single, meer ballen gekregen. “Muziek, arrangement en stijl is net wat stoerder.”, aldus de zanger.

 

De single ‘Nu of ooit’ was voor Frits een goede debuutsingle, maar de opvolger moest een tikkeltje meer pit hebben. “En nog steeds zo fris tussen het pop en volks in. Een eigen stijl.”, aldus Frits over zijn nieuwe single. Dit sluit aan bij de vorige single, waardoor hij zijn eigen sound creëert.

Het plaatje moest iets stoerder zijn, maar de tekst is wel lieflijk. Frits wil niet meer om de waarheid heen draaien en vertelt in de single waar het op staat. De herkenbare tekst, waarin menigeen zich kan herkennen, is geschreven door Rick Lammers. Hij is, net als Frits, een muzikant in hart en ziel.