Nieuwe single en album Danny Zuijderwijk “Liefde”

Danny Zuijderwijk uit Leiden wordt 31 maart 30 jaar, een mooie leeftijd om terug te blikken, maar vooral om met een frisse blik naar de toekomst te kijken.  “Na een voor mij persoonlijk moeilijke periode, waarin veel heeft tegen gezeten, toch besloten om te gaan werken aan een nieuw album. Een album waarin ik al mijn gevoelens en ideeën heb verwerkt . Alles zit erin verdriet, blijdschap, hoop en vooral veel liefde” .

 

“Na maanden hard werken is het gelukt om al deze gevoelens om te zetten in muziek. Samen met een geweldig team hebben we het voor elkaar gekregen om een heel persoonlijk album te maken. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik met deze club mensen heb mogen werken, want een project als deze doe je nooit alleen. Voor mij is dit zowel een afsluiting als een nieuw begin, het afsluiten van een lastige periode en hopelijk de start van een mooie toekomst vol geluk, gezondheid en liefde.
En om die start extra kracht bij te zetten gaan we meteen, voorafgaand op het album, knallen met een nieuwe single. We hebben het nummer ’Liefde’ van Willy Alberti in een nieuw feestelijk jasje gestoken, maar met behoud van de boodschap die in het nummer zit. Want liefdevol samenleven met de mensen om je heen is toch het belangrijkste en het mooiste in het leven. Dus met deze plaat hopen wij weer wat liefde te brengen in de kroegen en met zijn allen van het leven een feest te maken”.