Nieuw album Jannes in aantocht.

Drukke tijden voor Jannes. Hij is veel in de studio om nummers voor zijn nieuwe album in te zingen. Dit album zal volgende maand al te bestellen zijn. De bedoeling is dat deze medio juni zal verschijnen. Rond zijn 15 jarig jubileum feest, zal er ook van alles gaan gebeuren. De zanger krijgt de laatste weken veel vragen over een eventueel jubileum concert.

 

Jannes; “Wij zijn druk aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Zodra er meer nieuws is laten wij jullie het weten.”. Daar moeten we dus nog even op wachten. Over het nieuwe album wil Jannes nog wel iets kwijt; “Ik kan jullie al verklappen dat het weer een prachtig album gaat worden”.

Dat gaat dus vast goed komen Jannes, we volgen je nieuws!

Als jullie zelf als eerste op de hoogte willen zijn, schrijf je dan snel in voor zijn nieuwsbrief via deze link http://bit.ly/NieuwsbriefJannes #15JaarJannes