MICHAEL OOMEN nieuwe single KIJK

Na de swingende single ‘Ik Droom’ welke gehuld was in een pakkende bigband-stijl en gemaakt op de welbekende klassieker ‘Come Fly With Me’, laat Michael Oomen zich met zijn nieuwste plaat van een geheel andere kant muzikale kant zien. De 44-jarige Utrechter die in 2001 voor het eerst geboekt werd voor een optreden en sindsdien veelvuldig op de podia is te vinden, wil zich op muzikaal vlak breed kunnen presenteren.

 

Eigenlijk dus precies zoals Michael zorgvuldig aan zijn gevarieerde repertoire heeft gebouwd de afgelopen jaren. Van pop tot ballade, van Dance Classics tot het gezellige Nederlandstalige werk! Michael Oomen weet overal wel raad mee als zanger/entertainer.

Zijn nieuwe single ‘Kijk’ lonkt nadrukkelijk naar de discotijd van de jaren tachtig. Frank Verkooyen en Femke Reuvers schreven de tekst voor deze uitbundige feel good single welke is vervaardigd in The Boom! Music studio te Breda. Voor de liefhebbers van ‘echte’ muziek is het smullen geblazen want werkelijk alles is live ingespeeld op deze moderne en dus dansbare meezingplaat, uitgebracht door Double You Music in samenwerking met Nationale Artiesten Parade. De smaakvolle single ‘Kijk’ van de charmezanger Michael Oomen is een regelrechte aanwinst voor zowel airplay als tijdens zijn optredens in de zalen, kroegen en bij dinershows.