Mega Piraten Festijn komend weekend in Lemelerveld.

Het Mega Piraten Festijn staat 31 maart in Lemelerveld.. Vele artiesten zullen daar optreden en De Sterrenparade mag kaarten verloten voor dit festijn!!! Wat moet je doen? Stuur een mail naar info@desterrenparade.nl met je adresgegevens. Morgenavond maken we de namen al bekend!

Locatie: Vilstersedijk, Lemelerveld
Tent open: 18:30 uur
Aanvang MPF: ong. 20:00 uur
Eind: ong. 01:00 uur

 

Artiesten; Jan Smit, Gebroeders Ko, Jannes, Django Wagner, Peter Beense, Koos Alberts, Snollebollekes, Belinda Kinnaer, Bokkers, Ancora, Marianne Weber, Helemaal Hollands, Harten 10, Stad & Land, John de Bever, Lesley Williams, Sieneke, John West, Lange Frans, Henk Dissel, Stef Ekkel, Jan & Anny, Rene Schuurmans, Frank van Etten, Ronnie Ruysdael, Gino Graus, Jacques Herb, CV de Sprokkelaars. Presentatie Willie Oosterhuis.

 

Eerste winnaars; Debby Pranger uit Balkbrug en Marjolein Zomer uit Kampen. De kaarten zijn op de post. Via het Facebook account gaan de volgende vrijkaarten verloot worden.