Marco de Hollander’s fanmiddag

Met een pracht lente zonnetje werd zondag 26 maart de fanmiddag van Marco de Hollander georganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. De sfeer zat er direct goed in.

 

De show werd gestart met Show en Dans Orkest The Moonlights. Tijdens hun optreden kwamen ook diverse meezingers naar voren, waar het publiek van genoot. De Alphense Roel Britting kwam vervolgens op het podium. Met zijn klanken kwam de zaal in beweging. En werd er volop meegezongen met de bekende hits zoals ‘De Engel’ en ‘Laat mij maar gaan’.

Feest in tent werd het met een spetterend optreden van Belinda en José. Deze twee meiden kregen de hele zaal op z’n kop. Tijd om na al dat gefeest, de aanwezigen te laten genieten van een uitgebreid warm en koud buffet. Hier werd gretig van genoten. Volle borden gingen door de zaal en iedereen at z’n buikje vol. Vervolgens verscheen Ria Valk op het podium. De nog altijd actieve Ria wist het publiek te raken met haar ontelbare hits.

Na dit optreden was het de beurt aan Marco zelf. Marco zelf gaf uiteraard een mini concert voor zijn trouwe fans. Zijn grootste hits werden luidkeels meegezongen, en was de dansvloer te klein, om iedereen bij het podium te krijgen. ‘Samen met jou’, ‘Twee armen en een zoen’, en een eindeloze polonaise met zijn top 4 hit ‘Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht. “De show was weer weken voor aanvang uitverkocht, en het blijft uniek dat er elke keer zoveel mensen komen naar mijn evenementen. Ik kijk nu al uit naar 29 april, want dan gaan we weer varen”.

Tijd om stil te zitten heeft Marco niet. Achter de schermen is de zanger druk bezig met zijn aller eerste Theater Concert. Op 29 juni schittert hij in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn. Hier viert hij zijn 15 jarige artiesten jubileum. Dit live met orkest, ballet en bijzondere gast optredens. Kaarten 0900 9203.