Lytse Hillen gek op 24 billen.

Als voorloper van het aanstaande album van Lytse Hille verschijnt als eerste in de serie van drie z’n nieuwe single ’24 Billen’. Het is volgens Lytse een humoristisch liedje dat gaat over een groep kameraden die tijdens een ‘wandeling’ door Amsterdam in een bananenbar terecht komen. Ze zien daar 12 meiden die 24 prachtige billen tonen. De avond kan niet meer stuk en kost een kapitaal.

 

 

De tekst is geschreven door Emile Hartkamp. ‘Wij waren al bezig met het zoeken naar nieuw materiaal voor m’n nieuwe album. Enkele weken geleden belde Emile me op een zaterdagavond omstreeks 23.00 uur op. Hij had in een opwelling het nummer ’24 Billen’ geschreven. Hij was er erg enthousiast over verzocht mij om m’n mail te checken. Hij had de demo al klaar en daar moest ik maar even naar luisteren. Ik vond het een typische Lytse Hille plaat die prima bij mij zou passen. In de studio van Emile en Norus Padidar is het geheel uitgewerkt tot een lied waarbij je niet stil kunt blijven staan’, aldus Lytse.

Binnenkort wordt de clip opgenomen. Hoe die er precies uitgaat zien weet Lytse nog niet. ‘We kunnen natuurlijk niet zo maar met een camerateam op de Wallen gaan filmen i.v.m. de wet op de privacy. Dat we naar Amsterdam gaan is wel duidelijk. Er zal wel een passende oplossing komen’, meent Lytse.

Als organisator van ‘Het Grootste Voorjaars Meezing Feest van het Noorden’ is Lytse ook trots op de tweede editie van dit muzikale festijn welke plaatsvindt op zaterdag 25 maart 2017 in de grote feesttent aan de Teslalaan te Drachten.

Voor de kinderen organiseert de feestzanger ’s middags een heuse Lytse Hille Kidsparty met o.a. Ernst, Bobbie en de Rest , De Dikdakkers Snappieshow. Tevens zingt Lytse kinderliedjes en alle jonge bezoekers krijgen hiervan een gratis cd mee naar huis.

De line-up voor ‘Het Grootste Voorjaars Meezing Feest van het Noorden’ bestaat uit Corry Konings, Django Wagner, Peter Koelewijn, Henk Wijngaard, John West, René Karst, Emile Hartkamp, De Dikdakkers, Frank Verkooyen, Belinda Kinnaer, Amsterdamse Wim, Jan van Est, Rudy de Wit, Eltjo van Wijk, Bertus, Evert Baptist, Bertha Verbeek, Temmink en Temmink, Burdy, Wimmie Bouma, Joey Hartkamp, Tjeerd, Mathijs Laverman, Auke de Vries, Peter van Dekken, Feltty Harders, Gyna, Elz Bakker, Jan Doddema en natuurlijk Lytse Hille. Bezoek www.25maart.nl voor alle info over het festival en de kaartverkoop.