‘Kus me’ is de titel van de nieuwe single van Jan Warringa

Maart is traditie getrouw de maand voor een nieuwe single van Jan Warringa. De afgelopen jaren had hij Goede Vrijdag als release datum maar aangezien echter dit haar stapt hij naar de eerste dag van de Lente. Na het succes van “ Ze lacht naar mij” is het tijd voor de volgende stap en dat is “ Kus me” . Jan Warringa geboren getogen en nog steeds woonachtig in Zuid Oost Drenthe is een zanger die regelmatig van zich laat horen.

 

Wekelijks op feesten en evenementen en toch drie keer per jaar met een single welke dan ook steevast mag rekenen op airplay van de radiozenders in Nederland en Vlaanderen. Hits als “ Dat kan niemand” – “ Engelbewaarder” en “ Vleugels der Liefde” zijn nummers die nog veelvuldig langs komen op de diverse zenders en al helemaal niet ontbreken tijdens een optreden van Jan Warringa.
” Kus Me” is de titel van de nieuwe single banm Jan Warringa en hij is zelf verantwoordelijk voor de Nederlandse tekst. Opgenomen in de Tery West studio mogen we wederom spreken van een geslaagde single die ongetwijfeld weer kan rekenen op airplay in en buiten de landsgrenzen.