Johnny Valentino’s nieuwe single “Mamacita”.

Een heerlijke dansbare, swingende, zomerse positieve meezinger zoals we gewend zijn van Johnny. Na “Oh Carol” en het zeer gevarieerde album “Het beste van…” gaat Johnny verder door in de lijn van zomerse klanken.

De single is een zeer geslaagde bewerking van Roy Orbison’s wereldhit “Pretty Women”. Martin Eden is verantwoordelijk voor de tekstbewerking en Peter van Leerdam (Highwaves.nl) voor de arrangementen en productie.

De meest positieve zanger van Nederland gaat ook met deze single weer veel promotie doen, een mooie clip zit er natuurlijk weer bij en tevens gaat hij deze zomer weer door met zijn “Johnny Valentino Zomer/feest Tour”, waar “Mamacita” natuurlijk niet mag ontbreken. De single is natuurlijk weer in het Nederlands maar ook zoals altijd in het Engels opgenomen.

De singer from Rotterdam hoopt met deze gezellige plaat weer een stapje dichterbij de Top te komen. De zanger die jaren geleden de talentenjacht van Toppop won en daarna over heel de wereld heeft mogen optreden van Cruiseschepen tot casino’s, feestzalen, zomerparken tot de bruine kroeg van Ome Piet, staat te popelen om zijn “Mamacita” voor het grote publiek van Nederland en België te mogen zingen.

Je kan Johnny echt voor elk feest boeken, van feesttent tot seniorenshow, van presentatie van zijn Glamour Bingo of gewoon een avondje feest!

De single wordt weer uitgebracht door UltimateDisk en de plug en promotie wordt verzorgd door Score Promotions.