JOHAN HEEREN STEEKT OUD KLASSIEKER ”SILVERY MOON” IN NIEUW JASJE!

Oud klassieker ‘Silvery moon’ van Jack Jersey verschijnt in geheel nieuw jasje. Johan Heeren lanceert wederom een nieuwe 2 talige single. Ditmaal heeft Johan de oude klassieker ‘’Silvery moon’’ van Jack Jersey nieuw leven ingeblazen, en voorzien van een geheel nieuw arrangement anno 2017.

 

Om de zomerse gypsy-achtige sound van het liedje nog meer te benadrukken is gekozen voor live gitaar werk van Paulus Schäfer die bekend staat als is een van de meest getalenteerde Gypsy Jazz gitaristen van Nederland.. Om de liefhebbers van het Nederlandstalig niet te vergeten, schreef Diana Theunissen ditmaal de Nederlandse tekst op de klassieker dat nu ‘Onder de volle maan’ als titel mee krijgt. Kortom, Johan Heeren levert via JC-Records wederom een fraaie tweetalige plaat af met een hoog nostalgisch sfeertje!
De 48-jarige Heeren is een rasechte Brabander, een zanger die zijn sporen reeds lang verdiend heeft binnen de Nederlandse muziek. ‘Alles’, ‘Ik Heb Het Helemaal Gehad Met Jou’, ‘Una Noche Mexicana’, ‘Dromen/Lady’, ‘Daar Voel Ik Mij Te Goed Voor’, ‘’Engel of Duivel’, Maria of ‘Zonder Jou/One Is One’.. is slechts een kleine greep uit de vele singles die hij al heeft uitgebracht. Met zijn fraaie en herkenbare warme stemgeluid en zijn nette uitstraling weet hij al 18 jaar zijn publiek te vermaken. Johan een graag geziene gast op feesten, partijen en bij festivals in Nederland land, België en Duitsland. Dit doet hij vaak met muziek waarbij hij zich laat inspireren door zijn grote voorbeelden Elvis Presley en Jack Jersey.
’Onder de volle maan’ & ‘Silvery moon’ zijn opgenomen geheel in traditie van de door Johan eerder uitgebrachte tweetalige singles ‘Dromen/Lady’ en ‘Zonder Jou/One Is One’. De tracks zijn geproduceerd door Sonic Solutions, De Neve Media tekende voor een bijpassende videoclip en Jolanda Clement (JC-Event) verzorgt de plug en promotie. De door JC-Records uitgebrachte nummers ‘’Onder de volle maan’’ & ‘’Silvery moon’’ zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadsites. Daarnaast via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.