JOHAN FABER MET OPVALLENDE SINGLE “ONBEREIKBAAR”

Johan Faber, geboren in een van de gezelligste volksbuurten van Arnhem, groeide op met de microfoon in de hand. Al vanaf zijn kindsheid deed hij mee aan diverse talentenjachten en sleepte daarmee diverse prijzen in de wacht. Later nam hij deel aan de Soundmixshow waar hij op voortreffelijke wijze “Kronenburg Park” van de Frank Boeijen Groep vertolkte.

 

Vele optredens volgden en uiteindelijke belandde Johan in de band Melody, die al snel gevraagd werden voor grote evenementen in Duitsland en heel Nederland.

Na 20 jaar in een band gezongen te hebben koos Johan echter weer voor een solo carrière. Met zijn prachtige warme stem weet hij ieder publiek in vervoering te brengen en mocht hij voorprogramma’s verzorgen voor grootheden als Rob de Nijs en Willeke Alberti.

Nu is het dan tijd voor de prachtige opvallende single “Onbereikbaar” waarvoor Diane Theunissen een sublieme tekst schreef. De productie lag in handen van het team van Sonic Solutions. Met “Onbereikbaar” heeft Johan Faber een fantastische single in handen waarmee Johan in de komende periode ongetwijfeld hoge ogen zal gooien.