HMH werd AFAS Live… 3JS bleven 3JS

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte hun eerste Nederlandstalige single in Nederland uitbrachten. Eigenlijk bestaan de 3JS al twintig jaar. Ze speelden in vele verschillende (Engelstalige-) bands, samenstellingen en stijlen die uiteindelijk samenkwamen in het repertoire van 3JS. Reeds in 2010 en 2011 speelden ze voor een uitverkochte Heineken Music Hall.
Negen studio-albums, evenzoveel Theatertournees en ongeveer 1200 optredens hebben ze in de afgelopen 10 jaar gerealiseerd. De fans bleven altijd even trouw. De 3JS bleven de 3JS. HMH werd AFAS Live en op 28 oktober 2017 komt het allemaal weer bij elkaar. 10 jaar 3JS wordt een grote show met speciale gastoptredens, waarin alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar de revue zullen passeren.

 

Kaarten;  https://www.ntk.nl/voorstelling/3js