Helemaal Hollands moet optreden afzeggen.

Het duo, dat het de afgelopen dagen erg druk had met optredens, moest gisteren noodgedwongen een optreden afzeggen.  Vele kilometers zijn er de afgelopen dagen gemaakt door heel het land. Daar kwam gisteravond abrupt een einde aan voor Carlo & Leo.

 

Op Facebook liet Carlo weten; ‘Helaas gaat ons laatste carnavals optreden niet door, met Leo krom van de pijn nu naar de arts.  NIERSTEEN AANVAL. Spreek uit ervaring dat zingen dan onmogelijk is. Sorry, Heino wij maken t weer goed met jullie!

Zojuist een update; ” Uiteraard ff n update ivm Leo.. De niersteen aanval is over,natuurlijk is hij versleten van zo’n nacht Ik spreek uit ervaring dat een niersteen aanval geen pretje is ..wellicht een signaal om een Hollandse versie van “Love on the rocks” te maken....moet kunnen.. Het weekend gewoon weer op tournee!