‘Heel de Wereld’ is titel single van Viviane

Viviane van Eeghem een naam die onder de liefhebbers van de opera zeer bekend is. Daar lis al jaren haar terrein. Een specialiteit die ze graag deelt want door haar geschoolde stem voelt ze zich ook thuis met de Vlaamse Schlagers – Chansons – Evergreens – Musical en nu ook in het Nederlands. Met de single HEEL DE WERELD  laat ze horen dat Viviane van Eeghem een zangeres is die zich ook hierin thuis voelt.
HEEL DE WERELD mag het horen dat deze veelgevraagde zangeres haar muzikale vleugels nu uit gaat spreiden richting Vlaanderen en Nederland. De komende weken zal ze regelmatig te horen zijn in programma’s zowel in eigen land als in Nederland om iedereen te vertellen wie ze is en wat haar muzikale plannen zijn. Haar voornaamste plan is de muzikale harten van de liefhebber van het Nederlandse lied te gaan veroveren en dat gaat als de voortekenen juist zijn prima lukken met deze single