GUUS VIERT 50E GROOTS MET EEN ZACHTE G CONCERT

Tijdens de 12e editie van zijn ‘Groots met een zachte G concerten in juni dit jaar, passeert Guus de magische grens van 50 stadionconcerten! Een prestatie die nooit eerder door een Nederlandse artiest is neergezet. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als Guus voor het eerst zijn concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger meer dan 1,7 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen.

 

“Die eerste keer het podium oplopen in het Philips Stadion was een van de spannendste en meest indrukwekkende ervaringen ooit.” aldus Guus. “Het heeft toen zeker een liedje of 5 geduurd voordat ik weer geland was, haha. Inmiddels voelt het stadion als een tweede thuis en hebben we ook andere mooie plekken mogen bezoeken met ons circus. Dat we de komende editie alweer de 50e Groots gaan vieren vind ik ónwijs gaaf. En vooral een grote eer. De concerten zijn ieder jaar weer een absoluut hoogtepunt en als het aan mij ligt zijn we nog lang niet klaar!”

Hoe hij zijn 50e Groots met een zachte G concert gaat vieren blijft nog even een verrassing. Wel wil Guus alvast kwijt dat hij tijdens deze editie het podium níet gaat verlaten. Waar hij normaal gesproken zijn podium een aantal keer tijdens de show vrij maakt voor zijn gasten, zal hij tijdens de komende edities enkel gasten uitnodigen voor een muzikale samenwerking.