Guus Meeuwis gaat de clubs in met… The Monkey Sandwich Band!

Vanaf woensdag 6 september is Guus samen met zijn Monkey Sandwich Band weer in ’s lands mooiste clubs te vinden! Uiteraard met zijn koffer vol vertrouwde hits, maar óók met nieuwe liedjes die hij niet eerder heeft laten horen.

 

The Monkey Sandwich Band? Klinkt bekend? Dat kan kloppen! Dat zijn Guus Meeuwis en zijn band die nieuw materiaal spelen nog voordat dit op een album is verschenen. In 2010 door Guus bedacht, omdat hij de liedjes voor zijn plaat Armen Open wilde laten groeien voor ze werden opgenomen, in 2013 weer tot leven geroepen voor zijn album Het Kan Hier Zo Mooi Zijn, en ditmaal van stal gehaald voor het album dat hij medio mei 2018 uit zal brengen.

“We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk teveel voor één album” aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen! Dat was de vorige keer onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten om ze mee het podium op te nemen, haha! Ik ben ontzettend blij met al het nieuwe materiaal. We gaan tijdens deze tour alles spelen wat we op de plank hebben liggen en natuurlijk ook de oude hits. Leuk wordt het in ieder geval!”

Singer-songwriter Charl Delemarre verzorgt het voorprogramma van de tour. De jonge zanger won eind 2014 de Grote Prijs van Nederland, is veelvuldig te gast geweest bij De Wereld Draait Door en werd door Guus Meeuwis tijdens de Wintereditie van zijn Groots met een zachte G concerten in de Ziggo Dome uitgeroepen tot de muzikale belofte voor 2017. Zijn nieuwe single ‘Leef’ is sinds afgelopen vrijdag uit en HIER te beluisteren.
De kaartverkoop voor Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band start zaterdag 11 maart om 10.00 uur via zijn website en de sites van de clubs.

Woensdag 6 September 2017 – Groningen – de Oosterpoort
Vrijdag 8 September 2017 – Amsterdam – Paradiso
Donderdag 14 September 2017- Bergen op Zoom – Gebouw T
Vrijdag 15 September 2017 – Zwolle – Hedon
Vrijdag 22 September 2017 – Tilburg – 013
Donderdag 28 September 2017 – Nijmegen – Doornroosje
Donderdag 5 Oktober 2017 – Utrecht – TivoliVredenburg
Donderdag 12 Oktober 2017 – Purmerend – P3
Zaterdag 28 Oktober 2017- Hengelo – Metropool
Vrijdag 3 November 2017- Eindhoven – Effenaar
Zaterdag 4 November 2017- Heerlen – Parkstad Limburg
Vrijdag10 November 2017- Den Haag – Paard van Troje
Vrijdag 17 November 2017 – Haarlem – Patronaat
Zaterdag 18 November 2017 – Dordrecht – Bibelot