Frank van Etten speelt hoofdrol in nieuwe clip van Colinda

De nieuwe single van Colinda getiteld ‘Adios, tot ziens, de groeten’ zal de komende tijd weer veelvuldig te horen zijn bij de Nederlandstalige radiostations. Dat is althans de verwachting van haar plugger Dennis van der Kraan van Score Promotions die er ook voor zorgt dat ze bij oa. Toppers van Oranje, Hart voor Muziek, De Deure en UnityNL. te zien zal zijn.

Het is de eerste keer dat Colinda gebruik maakt van de kwaliteiten van tekstschrijver Jeffrey Weber. ‘Samen met m’n vaste producer Harald Queens is het concept toch iets anders geworden. We hebben het bekende ‘Colinda sausje’ overheen gegoten met als resultaat een gezellig vlot liedje.

We hebben er ook een hele leuke clip bij opgenomen met Frank van Etten in de hoofdrol. ‘Frank hoefde die rol niet eens te leren.. Dat was op zijn lijf geschreven. Ik zei ook tegen hem…dit liedje gaat over jou. Terwijl Colinda bezig is met het strijken van kleding komt Frank al schreeuwend de keuken binnen en dirigeert haar onmiddellijk zijn blouse te strijken. Vervolgens gaat hij op de bank zitten en pakt de fles. Colinda is er helemaal klaar mee en pakt zijn tas in…. Het is gewoon precies geworden zoals we hadden verwacht. Het plaatje klopt precies.’, vertelt Colinda die zoals altijd de clip afsluit met een knipoog.

De zangeres die inmiddels 27 kilo is afgevallen zal de komende tijd regelmatig de studio van Harald Queens bezoeken. ‘We zijn druk bezig met m’n nieuwe album. Daarop komen in totaal 10 nieuwe nummers op te staan. Naast een groot aantal feestnummers laat ik me ook van de andere kant horen d.m.v. levensliedjes. Al met al een leuke uitdaging’, aldus Colinda.

Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl en www.facebook.com/zangerescolinda .