Eerste namen mainstage bekend Dutch Valley

RECORDAANTAL VAN 19 ARTIESTEN EN ACTS OP MAINSTAGE DUTCH VALLEY!  Vorig jaar introduceerden wij de Jukebox op de mainstage van Dutch Valley . Door de enorme positieve feedback die wij ontvingen hebben we de show uitgebreid van 2,5 naar 4,5 uur! Maar liefst 16 acts en artiesten staan daar voor je klaar. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band zullen op het hoofdpodium in de Middag Jukebox tijdens een aaneengesloten live-show de acts ;  

Broederliefde, Jan Smit, Diggy Dex, JW Roy, Andre Hazes, O’G3NE, Ali B, Tino Martin, 3JS, Wolter Kroes, Gers Pardoel, Kraantje Pappie, Bizzey, Willeke Alberti, Mart Hoogkamer en Lange Frans acte de presence geven. Naast een eigen optreden zal ‘Lange’ Frans Frederiks tevens de algehele presentatie van de mainstage voor zijn rekening nemen.

KOOP JOUW TICKETS NU!

Is dat alles? Echt niet 🙂 Na de Jukebox en de 16 artiesten staan er nog 3 verassingen op het hoofdpodium voor je klaar. Wie of welke acts dat zijn houden we nog even tot april onder de pet. Ook het overgrote deel van artiesten die op de andere 8 podia zullen optreden maken wij in april bekend. Welke podia dat zullen zijn? Reken er in ieder geval op dat het GO! Apres Ski-, HipHop-, Piraten- en Jordaan podium je weer met open armen zullen ontvangen! In mei zal het uiteindelijke en volledige programma bekend gemaakt worden.