Doe jij mee aan ‘JIJ & IK’?

Vorig jaar presenteerden Tooske Ragas en Marco Borsato het muzikaal programma ‘Jij & Ik’ voor War Child, waarin ouders samen met hun kinderen een lied mochten zingen! Prachtig om te zien én horen hoe ouder-kind koppels hun best deden tijdens hun optredens. Het stempubliek mocht met staande ovaties hun voorkeur laten zien.

 

Uiteindelijk zorgde de gelijke stand tussen Jozef & Erika en Lysianne & Saar ervoor dat de beslissing van de vakjury moest komen. Babette Labeij sprak haar veto uit en Jozef & Erika Karst werden de winnaars. Ook Marco Borsato en zijn dochter Jada deden een duet, met een groot gevoel van trots kijkt Marco op dat moment terug. Marco laat weten; “Het was een prachtige avond waar maar liefst 5879 nieuwe Friends For War Child bijkwamen en daardoor een groot aantal extra kinderen geholpen konden worden Fantastisch!”.

“Ook dit jaar mogen wij de bijzondere band tussen ouders en hun kinderen vieren middels het programma ‘Jij & Ik’. Kinderen hebben de steun van hun ouders onvoorwaardelijk nodig, altijd, maar zeker ook in oorlog is deze hechte verbintenis tussen hen nodig! Op woensdag 14 juni laten we zien tijdens de tv-avond hoe belangrijk dit is’ aldus Marco.

Ben je tussen de 7 en 16 jaar en wil jij ook meedoen samen met je vader of moeder? Of kun je goed zingen en zingt jouw kind heel erg mooi met je mee? Geef je dan snel op!

https://www.warchild.nl/jijenik/aanmelden

 

Jij&Ik
14 juni 2017
NPO1, 20.30 uur

Foto ; Marco Borsato