Debuutsingle Erik de Greef heet; ”Om bij jou te zijn”!

Een heerlijke frisse en sprankelende single met een vlotte moderne beat! De jonge Brabantse zanger Erik de Greef heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om een eigen single te gaan maken.
Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman (hitmaker van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a.) zocht hij naar de juiste commerciële stijl voor zijn allereerste single. Het resultaat mag er absoluut zijn! Een heerlijke frisse single met de titel; “Om bij jou te zijn” gekenmerkt door een heerlijke accordeon sound en een vlotte moderne beat.
De single werd gepresenteerd op vrijdag 17 maart en is nu ook verkrijgbaar via alle grote download- en streaming portals op het label AKMP.
Ook zal dan de videoclip worden gelanceerd die o.a. te zien zal zijn op Youtube en diverse tv zenders. De single zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Een heerlijke debuut single van Erik de Greef die klaar is om zijn talent met de liefhebbers van het Nederlandstalige lied te delen!