DEBUUTALBUM VOOR GERTJAN WELS

“Speciaal Voor Jou” is de titel van het debuutalbum van Gertjan Wels, welke verschijnt via Hit It! Music. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op in het land.

 

Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom: zingen. “Ik ben blij om nu samen met Hit It! Music een volgende stap in mijn carrière te maken, en ik kijk ontzettend uit naar deze samenwerking” vertelt Gertjan trots. De videoclip van de nieuwe single “Ga Jij Maar Weg” draait inmiddels volop op de bekende clipkanalen, en de single is op diverse radio stations opgenomen in de playlist.

Het album “Speciaal Voor Jou” is geproduceerd door Willem Laseroms in de befaamde Soundwise Studios van Fluitsma & van Tijn. Samen met Laseroms is Gertjan verantwoordelijk voor de composities.

“Speciaal Voor Jou” is een divers album geworden van levenslied naar feestmuziek en van ballads naar poppy songs