DEBUUT SINGLE SJORS DE JAGER.

Een droom is werkelijkheid geworden voor 24 jarige Sjors de Jager. De zanger timmert zo’n 5 jaar aan de weg en treedt regelmatig op in en rond zijn woonplaats Oosterhout. Tijdens zijn optredens zingt Sjors vele grote cover hits, maar de droom om eens een eigen single uit te brengen speelde al langer in zijn hoofd.

 

Na een beetje rond vragen bij collega’s kwam hij in contact met tekstschrijver en producer Jurgen Kuppens van JKM Produkties uit Rijen. Na een persoonlijk gesprek tussen beide heren schreef Jurgen de Nederlandstalige single ‘Zwevend op de wolken’, een single die een beetje slaat op het leven van de Oosterhoutse zanger. De single is uitgebracht op het platenlabel Sterren Music van
Sterren Company en is in alle downloadshops verkrijgbaar. Binnenkort zal er ook een videoclip worden gemaakt door The Clip Company.

Op 1 April zal er een feestje gegeven worden rond de debuutsingle van Sjors de Jager. Dit zal gehouden worden in Sportcafé Players in Oosterhout. Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes. Diverse artiesten zullen aan dit feest meewerken zoals: Patrick van de Corput, Henk Pappelendam, Wendy de Laat, Jos van Schaaik, Jeroen van Wijnen en John van Oosterhout. De toegang is geheel gratis.