Christien presenteert single in haar jubileumjaar

Christien al jaren een veel gevraagde zangeres op feesten en evenementen. Een allround zangeres welke niet in een hokje geplaatst kan worden. Al weer enkele jaren solo te bewonderen en niet zonder succes. Dat succes is mede de oorzaak dat er regelmatig een single van deze zangeres verschijnt. Na het succes van “Kus me” is het nu tijd voor “ Wat ben jij voor een man” .

 

Hiermee laat deze Brabantse zangeres wederom een muzikaal visitekaartje achter die er mag zijn. Er wordt gebouwd aan de carrière van Christien en dat werpt vruchten af want de agenda loopt al lekker vol met optredens in Nederland en België. Met deze single zal dat alleen maar stijgen. Trouwens 2017 wordt een muzikaal super jaar voor Christien . In de planning staat na deze single een single die in twee talen wordt opgenomen en uitgebracht ( Duits – Nederlands) En een jubileum in oktober. Kortom fans en liefhebbers van de sound van Christien doen er goed aan haar te volgen op facebook want dan mis je niets.
” Wat ben jij voor een man” vanaf heden verkrijgbaar in de cd speciaalzaak – de online shop en streaming sites