Brenda Norder geeft klassieker nieuw muzikaal jasje

Brenda Norder heeft een enorme staat van dienst als zangeres. Al op 12 jarige leeftijd had ze in haar geboorteplaats Leiden haar eerste optreden en zong het toen zeer populaire nummer : Je bent niet hip” van Patricia Paay. Het zangvirus wat haar toen in de greep kreeg heeft haar niet meer los gelaten en Brenda ging oefenen en oefenen. 

 

Talentenjachten won ze regelmatig waaronder de Soundmix tour van Henny Huisman. Ze vertolkte daar “ The don’t play our lovesong anymore” van Anita Meyer. Lovende kritieken vielen haar ten deel. Ook bij de diverse TV programma’s was Brenda regelmatig te gast zo stond in “ Op Volle Toeren – Hollands Glorie en Nederland Muziekland en deed ze een theatershow met Barry Stevens. Brenda was niet meer weg te denken maar toch werd het stil.

De optredens bleven maar binnenkomen echter op de radio werd het stil. Nu ze al weer enkele jaren woonachtig is in Harderwijk vond ze het tijd worden om weer iets op te nemen en uit te brengen. Wat is het dan leuk om een nummer te nemen van een oud stadsgenoot. In de studio van Roy Otters kreeg de klassieker ’ t Was aan de Costa del Sol, een Brenda jasje aan en inmiddels is het nummer op cd verschenen.  Ook is er een clip van geschoten die op de clipzenders al regelmatig te zien is. Brenda Norder een zangeres waarvan je nog veel zal gaan horen.
‘’t Was aan de Costa del Sol!’ is beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende download- en streamingplatforms.