Braboturk voelt zich een trotse vader.

Braboturk uit Helmond komt met een nieuwe single, en dit is toch wel iets speciaals. Hij heeft er dit keer voor gekozen om niet alleen te zingen maar namelijk samen met zijn zoon. Braboturk is enorm trots dat hij samen met zijn zoon de studio is ingegaan. Iemand naast je hebben op de podium is toch wel het mooiste wat er is vooral als het dan ook nog eens je eigen zoon is.

 

Ook Braboturk Jr vind het een eer om naast zijn grote vriend te staan. Samen brengen ze veel tijd door zelfs nu ook gaan ze die tijd doorbrengen in de muziek wereld. Samen hebben zij een nieuwe single opgenomen in de studio van ANRO Productions  VOF te Apeldoorn. En wat is er dan nog mooier als de titel ook zo simpel is “Samen Zingen”. Dat is toch wat iedereen het liefst doet die ook maar bezig is in welk muziek branche dan ook. Samen zingen is hun eerste liedje dat ze samen opnemen maar dat zal ook zekers niet de laatste zijn.

Het nummer is geschreven door Roy Otters. Braboturk heeft gehele plugging en promotie uit handen gegeven aan de mensen van Zwart Wit Label. Bekijk hier alvast hun nieuwste videoclip ook deze is gemaakt door ANRO Productions VOF : Braboturk & Braboturk JR – Samen zingen.