Boyband STORM3 heeft nieuwe single “Voor eeuwig”

Na ‘This is Love’ dat boyband STORM3 vorig jaar april uitbracht, is het nu tijd voor een single in onze eigen taal.  De heren van STORM3 kijken terug op een uitstekend en succesvol 2016 met vele optredens tijdens o.a. de Gay Pride , Panndora, GayPride-Amersfoort en op de Rainbow Ice Skate in Gouda. Daarnaast is hun in Noorwegen geproduceerde debuutsingle ‘Is This Love’ prima opgepakt in zowel ons land tot zelfs in Polen en Roemenië!
De eerste Nederlandstalige single ‘Voor Eeuwig’ verschijnt via Rood Hit Blauw-produkties en gaat over twee geliefden die hun passie en liefde niet onder stoelen of banken steken. Een eigentijdse en catchy plaat met jeudige uitstraling waarop dance en symfonische invloeden zijn samengesmolten tot een even hippe als aantrekkelijke single. Het nummer is geproduceerd door de Zuid-Afrikaanse hitproducer Daniel Baron en werd geschreven door Tjeerd van der Waard en bandlid Patrick la Lau. De veelbelovende single ‘Voor Eeuwig’ van STORM3 mag nu al worden gerekend tot één van de meest opvallende- en verrassende producties van 2017!

STORM3 bestaat uit: *Devon Donovan uit Rijsenhout. Hij wist op jeugdige leeftijd al dat hij zanger wilde worden. Daarnaast is Devon actief als acteur naast zijn job als cinema manager. *Koen van der Heide komt uit Ede, is een echte familie-man, houdt van winkelen en tijd doorbrengen met zijn vrienden. *Patrick la Lau afkomstig uit Leiden, hij zingt al vanaf zijn achtste, was manager van de meidengroep Solid Harmonie en is daarnaast songwriter.
Website: https://storm3music.com/