Be Dilling presenteert nieuwe single

Be Dilling is in Noord Nederland een naam die je veelvuldig tegenkomt op feesten en evenementen. Ook de radiozenders weten wie Be Dilling is want regelmatig verschijnt een single en deze krijgt dan de nodige airplay. De bekendheid heeft Be mede te danken aan het feit dat hij altijd een volk karakter aan zijn nummers weet te geven.

Ook met deze ,door Peter van der Veen ( PenT producties) , geproduceerde single is deze Groningse zanger er wederom in geslaagd om het echte volkse er aan te geven. WAAROM ZEG MIJ WAAROM is de titel van de single en kent een bliksemstart. Op 19 maart gelanceerd en in de avond uren kreeg Be via zijn facebook account al vele verzoeken om het nummer. “ Daar doe je het voor. Het is geweldig om te weten dat je het publiek met een nummer een plezier doet.” aldus de zanger. Ook de clip kent een goede start. Vele ( clip) stations hebben aangegeven het nummer op te nemen in de playlijst.
”Waarom zeg mij waarom” is niet alleen al cd verkrijgbaar maar ook via de download en streamingsites.