B-Brave stopt.

De band B-Brave heeft gezamenlijk besloten te stoppen met . De jongens laten weten; “Het is een ongelofelijke reis geweest en we zijn ontzettend trots op elkaar in hoe ver we het hebben geschopt als Nederlandse boyband. Dit hadden we nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder de liefde, steun en toewijding van onze fans.

 

Dankzij jullie hebben we muziek mogen uitbrengen, in uitverkochte zalen opgetreden, records verbroken, platinum platen ontvangen en vele prijzen gewonnen! Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar we zijn voor deze herinneringen en dit zal altijd een bijzondere plek in onze harten hebben. We houden van jullie, en zullen met onze persoonlijke carri√®res hopelijk nog veel meer met jullie delen. ”

 

B-Brave gaat nog 1 groot afscheidsconcert doen voor de fans.  Vrijdag zullen ze hier meer informatie over bekend gaan maken.