Astrid van Helden presenteert album “King of Kings”

Ze heeft gezongen met o.a. Herman Brood en Ad Visser. Betrad vele grote podia in de hele wereld. Studeerde  klassiek zang ( Master opleiding) aan het Utrechts Conservatorium en heeft een stembereik van 4 octaven, van zeer laag tot aan de hoge F.  Astrid van Helden scoort op dit moment met haar single “ Silverbird” in veleplaylijsten in zowel eigen land als daarbuiten.

 

Het is de eerste single van het album “ King of Kings” welke onlangs verscheen. Een album vol variatie met ongekend mooie en verrassende nummers. Astrid laat horen helemaal klaar te zijn om Nederland met haar stem aan zich te binden. In een tijd van stress en haast brengt ze met dit album de rust die zo hard nodig is. Een genot om naar te luisteren. King of Kings vanaf vandaag in de winkel verkrijgbaar maar ook via de download en streaming sites. Astrid van Helden we zullen er dit jaar nog veel van horen.