Astrid van Helden is terug met “SILVERBIRD”

ASTRID VAN HELDEN, geboren te Utrecht, uit een muzikale familie, ze wist al op jonge leeftijd: “ ik word zangeres!”  De eerste privé zanglessen kreeg Astrid al op haar dertiende jaar.Astrid studeerde klassiek zang aan het Utrechts Conservatorium, Master opleiding.  Naast de conservatorium opleiding klassiek zang studeerde Astrid LICHTE MUZIEK: Pop, Jazz, Latin, Rock, Musical, Dance, Trance, Funk, Disco, Nederlandstalige en Hebreeuws/Arabische muziek, Zuid-Indiase klassieke muziek (raga’s en bhajans).

 

En heeft opgetreden A op alle grote podia van Nederland, van Concertgebouw Amsterdam tot Parade, Paradiso, bijna alle theaters en schouwburgen in eigen land maar ook ver daar buiten, want over de hele wereld klinkt haar prachtige ENGELENSTEM! Te horen op succesvolle albums van o.a. Ad Visser, Herman Brood, Hans Visser en Jasper van ’t Hof maar ook haar eigen songs zijn zeer succesvol  en aan dat succes wordt vandaag een toegevoegd. “ Silverbird” is de titel van haar nieuwe single  en vanaf vandaag verkrijgbaar via de download en streaming sites en te horen op de diverse radiozenders.  Een nummer waarover echt gezegd kan worden EEUWIG HOUDBAAR