Albumpresentatie Rene Schuurmans

A.s zondag presenteert René Schuurmans in City Theater in Schijndel zijn allernieuwste album “Goud”. Op dit album staan zijn laatste werken en uiteraard splinternieuwe nummers. Er is jaren hard gewerkt aan dit album en elke track is een met Rene. 

Op deze feestelijke dag zal, na een kort voorprogramma verzorgt door twee ludieke verrassingsartiesten, Rene Schuurmans zijn complete album presenteren waarna een korte pauze volgt ondersteund door een DJ. Uiteraard komt hij terug en zal Rene met zijn tweede optreden geheel in feestelijke Schuurmansstijl afsluiten. Na afloop is er voldoende gelegenheid om Rene persoonlijk te ontmoeten en samen met hem op de foto te gaan en tevens je album te laten signeren. Bij het tonen van je entreebewijs ontvang je bij binnenkomst het nieuwe album “GOUD” van Rene Schuurmans

 

Kaartverkoop online:

Berk Music: http://shop.berkmusic.nl/shop/index.php?route=product/product&product_id=2160

Tapperij De Beurs / City Theater: http://tapperijdebeurs.nl/tickets/

Albumpresentatie “GOUD”
Locatie: Schijndel
02.04.2017 – zaal open vanaf 17.00 uur

City Theater
Hoofdstraat 145
5481 AE Schijndel