’50 jaar Palingsound’ Nu uit op DVD en dubbel CD.

Palingsound (een term bedacht door Willem van Kooten, vroeger bekend als radio DJ Joost den Draaijer) is al ruim 50 jaar een begrip in Nederland!  Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick en Simon, de term is algemeen bekend en hele generaties groeiden op met de harmonieuze muziek afkomstig uit het Volendamse vissersdorp.

 

De onuitputtelijke bron van Volendamse ‘klassieke’ popmuziek vormt de basis voor de theatershow “50 jaar Palingsound”, die de MON AMOUR BAND al 3 seizoenen in alle theaters van Nederland speelt. Het is een reis door de tijd die voert vanaf de jaren zestig tot het heden.
Met prachtige liedjes, fraaie, sfeervolle beelden op de achtergrond en de mooie verhalen die worden verteld door hoofdpersonen als Piet Veerman en Arnold Mühren en door de MON AMOUR BAND zelf.

In theater Geert Teis te Stadskanaal is op 14 januari 2017 de hele theatershow vastgelegd en deze is nu als DVD en als dubbel CD verkrijgbaar! Zowel de DVD als de dubbel CD zijn voorzien van een rijk geïllustreerd boekje en zijn hiermee nu al een collectors items. Op de DVD/CD zijn legendarische nummers terug te vinden van The Cats, George Baker, Maribelle, Piet Veerman, Next-One en natuurlijk BZN.  Denk b.v. aan “Mooi Volendam”, “One Way Wind”, “Sailin’ Home”, “Una Paloma Blanca” en “Mon Amour”

Maar ook minder bekende namen als Jen Rog, Alles, Maddog, Left Side en de muziek van recente Volendammer artiesten zoals Jan Smit, Nick en Simon en de 3-J’s zijn vertegenwoordigd met liedjes als “Confusion in my mind”, “Vrienden voor het leven”, “Mijn Dorp” en “De Soldaat”! De DVD en dubbel CD worden uitgebracht door platenmaatschappij Red Bullet.

Meer informatie op: www.mon-amour.nl of www.redbullet.nl
Facebook: /monamourband of /redbulletofficial
Twitter: /monamourband