Samenwerking Kimberly Fransens (Idols 2016) en DJ Onderkoffer.

Vandaag verschijnt de akoestische versie van “Never Let Me Go”, een samenwerking tussen de runner-up van Idols 2016 Kimberly Fransens en DJ Onderkoffer. Kimberly laat met “Never Let Me Go” voor het eerst weer van haar horen, sinds de finale van Idols in 2016. De release is hiermee dan ook de eerste single in een lange reeks.

Kimberly is sinds de finale van Idols 2016 druk bezig geweest zichzelf muzikaal te ontwikkelen en het juiste team om zich heen te verzamelen. Met diverse tracks en samenwerkingen als eindresultaat. De komende maanden staan er verschillende releases gepland, waarvan “Never Let Me Go” de eerste is.
Kimberly en haar vriend Kevin Patrick zijn samen verantwoordelijk voor de tekst en melodie van “Never Let Me Go”. Kevin kan zich muzikaal goed in haar verplaatsen.
“Zelf heb ik dan ideeën en vervolgens beschrijft Kevin dat in een song. Hij kan precies in muziek beschrijven wat ik voel en denk. We zitten muzikaal totaal op één lijn”, aldus Kimberly.
De beats van Onderkoffer, de tekst van Kevin en de vocals van Kimberly bleken een goede match te zijn, met ‘Never Let Me Go” als resultaat.
https://www.youtube.com/watch?v=d-Dp06le3vU
https://www.youtube.com/watch?v=tc6kqQCRmvU
Meer informatie over Kimberly Fransens op: www.kimberlyfransens.com