Zij heeft stijl……

De Kletskup is een Belgisch-Limburgs feest duo, dat van elk feestje een waar feest maakt. Geen kroegje te gezellig of geen zaal of plein te groot. De heren maken er een party van die je de eerste dagen niet zal vergeten. De singel die nu hier voorgesteld word was eigenlijk bedoeld als carnavalshit voor het seizoen 2017-2018 maar nadat we hem een paar keer “getest” hebben bij het publiek vonden we dat we hem zeker niet zo lang ik de kast konden laten liggen.

 

Het “feest gehalte” van dit nummer is gewoon zo groot dat het jammer zou zijn mochten jullie hem niet mee de zomer in kunnen nemen. Dit gaat hem dus worden, “Zij heeft stijl”, een nummer dat oorspronkelijk door de Belgische band De Kreuners de hitlijsten werd ingezongen in 1981. Het idee om iets met dit nummer te gaan doen en het helemaal feestelijk te maken spookte al een tijdje door ons hoofd. Een welgemeende dank aan Bart Claus van Studio Recall uit Bree die deze ideetjes ook allemaal wist te bundelen en een heerlijke apres ski versie van het nummer wist te maken. Het grote voordeel is dat je het zelfs geen twee keer hoeft te horen om het te herkennen, vanaf de eerste noten kan je al lekker mee brullen, dansen en springen. Tot nu toe weten we nog steeds niet wie “zij” is maar dat ze stijl heeft is een zaak die zeker is. Nog veel luister plezier en tot snel ergens op een optreden of tot bij onze volgende release, in onze “muzikale toverdoos” zitten nog heel wat creatieve ideetjes, België en Nederland is De Kletskup nog niet zo maar kwijt!!!