Zangeressen Maan en Edsilia Rombley in derde seizoen Dance Dance Dance

De deelnemers van het nieuwe seizoen Dance Dance Dance zijn bekendgemaakt. Onder anderen zangeres Maan de Steenwinkel, zangeres Edsilia Rombley en GTST-actrice Toprak Yalçiner doen een gooi naar de zege in dit derde seizoen.

 

Het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance telt vijf koppels. Zangeres Maan de Steenwinkel danst met musicalster Kaj van der Voort. Actrice Toprak vormt een duo met haar GTST-collega Stijn Fransen. Ook presentatrice Renate Gerschtanowitz doet mee, samen met shownieuwskenner Koos van Plateringen. De overige twee koppels zijn Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink en zangeres Edsilia Rombley met cabaretier Roué Verveer.

Inzet

Timor Steffens keert terug als juriylid in Dance Dance Dance, dat in het najaar op televisie verschijnt met presentatoren Chantal Janzen en Jandino Asporaat. De topdanser heeft een waarschuwing voor de deelnemers. “De koppels weten na twee seizoenen Dance Dance Dance wat er van hen wordt verwacht”, zegt hij. “Een enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen.”

Vorig seizoen grepen Buddy Vedder en Robin Martens de overwinning. Bekijk in bovenstaande video hoe zij jury en publiek inpakten. (Tv Gids)