Yes-R biedt jonge rappers podium in programma ‘Go with the flow’.

Rapper en presentator Yes-R geeft in zijn nieuwe televisieprogramma Go with the flow veertien jonge raptalenten de kans om zichzelf te bewijzen op tv.  In elke aflevering nemen twee rappers tussen de tien en zestien jaar oud het tegen elkaar op met hun eigen rap. Rappers Dio en I am Aisha vormen de jury die de rapbattles gaat beoordelen.

 

De winnaar van Go with the flow mag een eigen videoclip opnemen en optreden met een bekende rapper.
Jonge talenten
De nieuwe Ali B’tjes en Ronnie Flexjes rappen over persoonlijke onderwerpen, zoals familie en vriendschap, maar ook over pesten en discriminatie. De jonge talenten hoeven het niet helemaal alleen te doen. Ze kunnen de hulp inschakelen van bekende Nederlandse artiesten, zoals Gers Pardoel en Brace.
Kinderprogramma’s
Het is niet de eerste keer dat we Yes-R zien presenteren. In 2013 presenteerde de rapper samen met Do de talentenjacht The next pop talent. De kijkcijfers vielen erg tegen en daarom bleef het bij dit ene seizoen. Sindsdien richt Yes-R zich op kinderprogramma’s. In Gek op jou! gaat de presentator langs bij verliefde kinderen die zijn hulp hard nodig hebben.
Go with the flow is vanaf 3 april elke week te zien op NPO Zapp ( TV Gids )