Xander de Buisonjé en zijn Sophie terug in Nederland met dochtertje.

Céla Lynn is aangekomen in Nederland. De apetrotse ouders Sophie en Xander de Buisonjé kwamen vrijdag met haar aan op Schiphol. Daar wachtte een compleet welkomstgezelschap hen op! En Story-fotograaf Edwin Smulders maakte de beelden, dit meldt Show.nu.

Céla Lynn – nu twee weken oud – werd donderdag klaar om naar Nederland te komen. Haar paspoort is aangemaakt en klaar om te vliegen! ”Ready to fly #myAmericangirl,” schreef Sophie bij een mierzoete kiekje van het kleine meisje, met op haar borst een Amerikaans paspoort.

Op 23 januari vertrokken Xander en Sophie naar Amerika, om op 28 januari dan eindelijk hun kleine meisje in de armen te kunnen sluiten. ”Daar is ze dan: Céla Lynn de Buisonjé! Onze dochter is op 28 januari geboren, stiekem hebben we haar nog even voor onszelf gehouden.’’ zo schrijft de trotse vader op Instagram.

Xander en Sophie kozen voor een draagmoeder, omdat er in 2013 werd een semi-goedaardige tumor uit de buikholte van Sophie verwijderd. Haar werd afgeraden zwanger te worden. Daarop verkenden Sophie en Xander hun mogelijkheden en kwamen ze uit bij een Amerikaanse draagmoeder.