Wie wordt de ‘Carnavalskneiter’ van 2017?

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2017. Vanaf vandaag mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer van dit jaar. De stemming sluit op vrijdag 24 februari om 11.11 uur.

Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2017’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Vader Abraham met het nummer ‘Wittewattetis Gewittetnie’.

Stemmen via internet

De stemmodule voor de ’11 van Oranje’ is te vinden op de websites www.tvoranje.nl en www.radionl.fm. De carnavalsliedjes waarop gestemd kan worden zijn te vinden via een zoekfunctie. Er mag onbeperkt gestemd worden. De definitieve ’11 van Oranje’ wordt vrijdag 24 februari tussen 14.00 en 15.00 uur bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL en op de websites van RADIONL en TV Oranje. De complete ’11 van Oranje’ is bij TV Oranje te zien op vrijdag 24 februari vanaf 23.11 uur en zaterdag 25 februari vanaf 11.11 uur.