Winnaar Talent der Lage Landen vraagt zich af Liefde waar is de Liefde

Ivo Stuivenberg, winnaar van het Talent der Lage Landen 2016, is een Rotterdamse pianist-zanger-componist-tekstschrijver. In samenwerking met producer Guus Fluit uit Leuven, komt Ivo uit met de single “Liefde waar is de liefde”. Het lied vraagt op een vrolijke manier de aandacht voor wat er momenteel in de wereld gaande is.

Het is een verrassend en aanstekelijk nummer met een positieve boodschap, het vermengt verschillende muzikale stijlen en heeft een flinke vleug soul/gospel. Ivo reisde als muzikant de hele wereld over en werkte b.v. voor de Holland-America Line en als muzikaal leider van Music Generations welke o.a werkt met Syrische vluchtelingen. Met zijn lied “liefde waar is de liefde” wil Ivo Nederland, Belgie en de rest van de wereld verenigen. “Er is maar één land : dat is de aarde. Er is maar één volk: dat is de mensheid. En er is maar één religie: dat is de liefde” , aldus Ivo. De single is te koop op I-tunes . De opbrengsten van de single gaan naar “Stichting Volg de Wens” welke de wensen laat uitkomen van kinderen met een beperking. Het is ook mogelijk voor iedereen met een smart-phone om mee te zingen en deel te nemen aan een videoclip. Ivo: “Samen een mooie boodschap verkondigen van Liefde, dat is toch een mooie gedachte in deze tijd?” Doet u ook mee?