Willem Jansen haalt het mooiste uit z’n leven.

“Het mooiste uit het leven” zo heet de zeer verrassende en verfrissende nieuwe single van Willem Jansen. Willem, geboren en getogen in het Gelderse Spijk heeft voor zijn nieuwe single de samenwerking gezocht met de eveneens uit Gelderland afkomstige zangeres Meriam Bruggink. Voor Willem stond een samenwerking met Meriam Bruggink al heel lang boven aan zijn lijstje.

 

Toen Meriam uiteindelijk ja zei om de 2de stem voor haar rekening te nemen, was dit voor de zanger uit Spijk (bijna) het mooiste uit zijn leven! Al van jongs af aan loopt het Nederlandse lied als een rode draad door het leven van Willem. Sinds 2012 heeft hij het zingen weer opgepakt en waarvan “Het mooiste uit het leven” alweer zijn 5de single is. Zijn eerste nummer, “Leef je leven en geniet”, verscheen in 2013. De jaren die daarop gingen als een stroomversnelling met een aantal nieuwe singles als “Want ik hou zo van jou”, “Een echte vriend” en “Rode rozen geef ik jou” en vele optredens in alle hoeken van het land.
Meriam Bruggink leerde hij kennen in 2012 en zijn in de loop van jaren goed bevriend gebleven. Meriam kennen we van o.a. van de nummers “Van Mij!” en haar laatst uitgebrachte landelijke single “Ik ben met jou uitgepraat”. Het nummer is geproduceerd en geschreven door Marco Luesink, van de Evolution-Studio in Loerbeek, en heeft een hoog meezing en meedein gehalte met een knipoog naar de heerlijke Duitse schlagermuziek. “Het mooiste uit het leven” is vanaf 9 februari te beluisteren op o.a. Spotify en te downloaden bij de bekende downloadportals.