‘Vader en zoon staken auto’s volkszanger Frank van Etten in brand’

Een 52-jarige man en zijn 25-jarige zoon hebben mogelijk de auto’s van de Apeldoornse volkszanger Frank van Etten in de hens gezet. Het duo stond donderdag voor de rechter op verdenking van mensenhandel en afpersing, maar het OM zegt aanwijzingen te hebben dat de twee ook achter de brand zitten, aldus De Telegraaf.

De krant schrijft verder;
Afgelopen weekend werd de zanger het slachtoffer van een of meerdere pyromanen. Zijn auto en die van zijn vrouw brandden uit en dat had een flinke impact op de zanger. „Gisteravond hebben ze mijn tour auto in de brand gestoken!”, schreef de zanger afgelopen zondag op Facebook. „Helaas is de auto van mijn vrouw ook slachtoffer geworden van de brand…”.
Vader en zoon zouden volgens justitie leiding geven aan een criminele organisatie en moesten vandaag voor de rechter verschijnen omdat ze vrouwen tot prostitutie zouden hebben gedwongen in een illegaal bordeel in Apeldoorn. Klanten van dit bordeel zouden voor tienduizenden euro’s zijn afgeperst.