Trotse vader Harrie Tokkie brengt nieuwe single !

Harrie Tokkie is geboren in Amsterdam, alwaar hij op 02-04-1987 zijn eerste zilte muziek mocht proeven. Met zijn vader zong hij vroeger al veel. Ook hij is (net als velen met hem) opgevoed met de liefde voor het Nederlandse lied. Dit laatste maakt dat hij in plaats van alleen luisteren ook zelf de stoute schoenen heeft aangetrokken en dus is gaan zingen.

 

Het meezingen in de auto en thuis deed hij altijd al. Hij is toen begonnen met een klein karaoke apparaatje, maar heeft deze al gauw verwisseld voor “het betere werk”. Dit alles ongeveer 2 jaar terug.

Harrie was inmiddels ook achter het fenomeen “orkestband” gekomen. Vanaf toen was hij niet meer te stoppen. Elke avond uren achter de microfoon, hier een paar liedjes, op een feestje daar een paar, op een bruiloft. Tot dat hij echt zelf een single wou gaan maken.

Toen er steeds meer positieve reacties kwamen, en hij ook op Hollandse Avonden meer en meer werd gevraagd te komen zingen, heeft hij besloten om alles wat professioneler te gaan doen.

Harrie heeft contact gezocht met mensen die hem wat op weg konden helpen. Een vriend heeft een studio benaderd en daar was dan zijn eerste officiĆ«le single “Engel in de nacht” !

Nu Harrie Tokkie trotse vader is van een mooie dochter genaamd Bella Sophia Magdalena vond hij het tijd voor een nieuwe single. Voor Harrie begint er een heel nieuw leven. Zoals elke vader is hij ook super trots dat hij nu papa is geworden. En dat wilt hij graag delen met al zijn fans. Het nummer is geschreven door Marco Luesink en geproduceerd in Studio-Evolution. Harrie Tokkie heeft ervoor gekozen om zijn plugging en promotie te laten verzorgen door Zwart Wit Label.