Timber met nieuwe single “ The New Me”

Fijn is dat: onderuitgezakt op de bank, schoenen uit, drankje in de buurt en luisteren naar lekkere muziek. Dan stellen we je graag voor aan Timber, een singer-songwriter met aanstekelijke songs en rake, persoonlijke teksten.
Timber is een laatbloeier, een veteraan, maar heeft de passie van een jonge gast. In 2010 lanceerde hij zijn eerste cd “ Book of life”. Het album verleidde de media tot zer positieve recensies , zoals Music Maker : “ Timber schrijft persoonlijke, intieme teksten en weer die met veel emotie te vertolken”. En de Zuid-Hollandse Popunie schreef: “ Hij weet verdomd goede popliedjes te schrijven”.
Wie de moeite neemt om te graven, en iedere muziekliefhebber zou dat moeten doen, ontdekt de vele diepere lagen in de songs van Timber. Ook live zet hij zijn luisteraars in beweging met zijn eigen liedjes. En altijd vol overgave en met de urgentie om het publiek een indringende muziekavond te laten beleven.
Met zijn huidige materiaal en een stapel nieuwe liedjes stapt Timber 2017 in. Klaar om ontdekt te worden door de pure muziekliefhebbers van kleine, akoestische popliedjes met Americana-invloeden. Luister maar naar deze eerste single van 2017 “ The new me”
Een eerste maar zeker niet het laatste muzikale geschenk wat Timber zal geven in 2017