René Eshuijs houdt van gezelligheid

‘Ik zal jou nooit kunnen vergeten’, ook wel ‘Te Quiero’ genoemd, is de nieuwe single van René Eshuijs. Het is de 4e single afkomstig van het album ‘Dromen’ en is uitgekozen omdat het een gezellig nummer is. René houdt nou eenmaal van gezelligheid.

 

Een single uitzoeken is vaak een lastige keuze voor René Eshuijs. Hij zag toen hoe de mensen tijdens zijn optreden reageerden op ‘Ik zal jou nooit kunnen vergeten’. “De mensen doen daar toch leuk op mee en het refrein is pakkend”, aldus René Eshuijs. En voor de zanger niet onbelangrijk: het is een gezellig nummer en daar houdt hij wel van. Een logische keuze dus om de single officieel uit te brengen.

Het is inmiddels de 4e single die afkomstig is van het album ‘Dromen’. Het album krijgt niet alleen door de nieuwe single weer een boost, maar ook door Heart selling. Het bedrijf distribueert vanaf heden alle muziek van René waaronder het album.