Remember Albert West

De harten van heel wat fans in binnen- en buitenland klopten voor de sympathieke zanger Albert West. . Helaas ontviel Albert ons allemaal in juni 2015. Postuum betrekt de organisatie Albert bij 50 jaar Satisfaction, als dank een eerbetoon aan een zanger die altijd dichtbij was. Voor iedereen heel benaderbaar. Albert stond dan ook met regelmaat op de podia bij Satisfaction evenementen.

 

Als allround artiest trad Albert op met wereldsterren als Charles Aznavour, Albert Hammond, Gilbert Bécaud, Tony Christie, Helen Shapiro, Anita Meyer, Bryan Hyland en heel veel anderen. Albert bleef gewoon Albert, dat maakte hem geliefd bij zijn fans, zijn collega-artiesten maar ook in ‘Hilversum’ waar hij allerlei radio- en TV-programma’s presenteerde.

Live programma
Satisfaction haalt met ‘Remember Albert West’ herinneringen terug met een live-programma. Wat dacht je van Ginny come lately, Tell Laura I love her, Amarillo en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met lokale zangers en zangeressen, zoals dochter Josine, broer Ad, Christa van der Zande, Frans Mortiers, Tony Bodar, Rini de Wit, Wiesje Westerlaken, Jolanda Cools en Theo van Veghel zullen al deze nummers, welke Albert jarenlang met verve op de bühne heeft gebracht, voorbij komen.

Remember Albert West

Zaterdag 1 april 2017 : Remember Albert West.
Een muzikaal eerbetoon aan deze oh zo geliefde artiest.
Locatie : Partycentrum De Kentering in Rosmalen.

Vanaf nu kunnen er kaartjes worden bemachtigd.
Ga hiervoor naar ‘Reserveer kaarten RAW 2017’ ; http://www.satisfactionrosmalen.nl/Reserveer%20Remember%20Albert%20West%202017.php