Oliver Smeyers schrijft geschiedenis!

Oliver Smeyers is 25 jaar jong en heeft autisme. Hij kan moeilijk communiceren. Er gebeurt echter een wonder wanneer deze jongeman op een podium of in de opnamestudio een microfoon tot zich neemt. Met zijn opvallend stemgeluid zingt hij toonvast, met veel gevoel en met een waarlijk perfecte Nederlandse uitspraak.

 

Zijn songs hebben een welbepaalde Disney-achtige invloed en zijn stuk voor stuk hitgevoelig. Vergis u niet, Oliver Smeyers heeft alle ingrediënten van een rasechte artiest! In een vorige single “Dit is mijn leven” brengt Oliver Smeyers zijn verhaal. Nooit eerder heeft iemand met zijn vorm van autisme op zo’n manier de deuren naar zichzelf open gezet. Hiermee wordt geschiedenis geschreven in de Vlaamse & Nederlandse muziekwereld.
NIEUWE SINGLE
Hierbij kondigt Oliver Smeyers zijn gloednieuwe single “Altijd samen” aan. Een rasechte feel –good song met een hoog hit gehalte! Je voelt bij het beluisteren het lentegevoel al groeien.
Het team en Oliver zelf, zijn ervan overtuigd dat deze single perfect past in het beeld van het huidige radiogebeuren. Het is trouwens voor Oliver geschreven door niemand minder dan Alain Van Zeveren. Dit prachtige nummer verdient dus de nodige airplay!!
Tot slot, de videoclip volgt eerstdaags.