Nieuwe single Rob Ronalds is geschreven door Stef Ekkel en René Karst.

Dat Rob Ronalds de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby” hij was vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer in programma’s van TV Oranje. Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“.

Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, Gloria“, “Ons Frans is vrijgezel”en “Dan ga ik met mijn buurman naar het café.

In de zomer van 2016 komt Rob met een heerlijke nieuwe single. Het zomerse “La Fiesta Loca” past enorm goed in deze tijd van het jaar. Echt een nummer waarop niemand stil op zijn stoel kan blijven zitten. Ook in de winter zal dit nummer zomerse temperaturen oproepen!

De nieuwste single van Rob Ronalds is ‘Haar naam was Hans’ en is geschreven door Stef Ekkel en René Karst.

Op de bühne is Rob Ronalds een feestkanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor ongeëvenaard.